Niet gecategoriseerd

Rolgordijnen op maat: de ideale raamdecoratie

Rolgordijnen op maat: de ideale raamdecoratie

Uitgekeken op je oude gordijnen? Verhuisd naar een nieuwe woning? Of gewoon zin om je interieur wat op te frissen? Nieuwe raambekleding zorgt voor een heel nieuwe uitstraling van je woonkamer of andere ruimte in je huis. Je maakt een goede keuze door rolgordijnen op maat aan te laten brengen voor je ramen. Deze zijn stijlvol, functioneel, praktisch en modern, en je kunt kiezen uit heel veel modellen, dessins en materialen. Denk aan decoratief voor je woonkamer, verduisterend voor de slaapkamer en vochtbestendig voor de badkamer. Voor letterlijk elke ruimte van je huis zijn rolgordijnen een goede keuze.

Rolgordijnen op maat laten maken

Er zijn transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen. Zo kun je zelf kiezen hoeveel zonlicht er naar binnen valt. Bij een transparant rolgordijn komt het meeste licht door het gordijn heen. Ideaal voor de woonkamer of een kantoorruimte dus. Verduisterende rolgordijnen zijn uiteraard het meest geschikt voor de slaapkamer. Je kunt ze allemaal op maat laten maken, zo vallen ze precies binnen je raam. Je kunt voor de afwerking kiezen uit allerlei varianten: verschillende kleuren en designs van de cassette en aan de onderkant met een verzwaarde zoom of met zichtbare onderlatten. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende stoffen en diverse kleuren en dessins. Zo kun je voor elke kamer de gewenste uitstraling en sfeer creëren.

Elektrische rolgordijnen op maat: gemak en functionaliteit

Ga voor ultiem gemak door je rolgordijnen op maat te bedienen via een elektrische motor. Geen gedoe met touwtjes en trekkoorden en geen rommelig aangezicht. Alles is draadloos en de motor is weggewerkt in de rolbuis. Je stuurt je rolgordijnen aan met je smartphone, met een afstandsbediening of via een spraakbediening, zoals Apple Siri of Google Home. Daarnaast is er nog de mogelijkheid het rolgordijn te bedienen met een gewone schakelmotor en schakelaar. Door de mogelijkheid tot bediening met je smartphone kun je je rolgordijnen overal ter wereld waar internet is bedienen. Handig om inbrekers af te schrikken!

Verduisterende elektrische rolgordijnen op maat

Niet alleen voor je woonkamer koop je elektrische rolgordijnen, ook alle andere soorten rolgordijnen zijn in de elektrische variant te koop. Hoe luxe is het wanneer je ‘s morgens wakker wordt en je verduisterende rolgordijnen met een tik op je smartphone of met een kort mondeling commando omhoog te kunnen laten rollen, zodat het zonlicht naar binnen kan vallen. Zo praktisch en functioneel, maar ook zo luxe en comfortabel zijn rolgordijnen op maat!

Author

info@onderdelendirect.nl