Over OnderdelenDirect

OnderdelenDirect is de auto onderdelen leverancier van Nederland. Met meer dan 300.000 producten op voorraad is er altijd een enorme keuze en hebben wij voor alle gangbare auto's onderdelen beschikbaar. U kunt bij ons alle onderdelen gemakkelijk vinden door te zoeken op uw kenteken, referentienummer of door gebruik te maken van het navigatie menu.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar info@onderdelendirect.nl of bel met onze klantenservice op nummer 033-204 89 22. 

OnderdelenDirect is onderdeel van de Rhenoy Groep. Een groep bedrijven met elk hun eigen expertise op het gebied van auto-onderdelen cq reparatie. Onderstaand een korte introductie.

Rhenoy Onderdelen BV
Rhenoy Onderdelen BV is al jarenlang een van de toonaangevende spelers in Europa op het gebied van gebruikte onderdelen en recycling. Niet alleen wordt het assortiment steeds aangevuld door het demonteren van jonge schadeauto’s, als partner van de meeste Europese automerken komt er continue stroom onderdelen vanuit de fabrikanten bij Rhenoy Onderdelen binnen. Gebruikte onderdelen zijn een goed alternatief om te komen tot een voordelige reparatie. De gecontroleerde processen en inzichtelijke herkomst van de onderdelen waarborgen de kwaliteit, dit alles nog eens benadrukt door het ISO 9001 certificaat, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.
Naast gebruikte onderdelen levert Rhenoy Onderdelen BV ook een breed assortiment gereviseerde onderdelen om de beschikbaarheid op het juiste niveau te houden. Mocht een onderdeel niet vindbaar zijn in ons assortiment neem dan met ons contact op. Naast het uitgebreide assortiment hebben we de mogelijkheid tot opdrachtrevisie en alternatieve aanbiedingen.

OnderdelenDirect biedt u de mogelijkheid om direct in de voorraad van Rhenoy Onderdelen te kijken. Niet alles wat beschikbaar is staat vermeld in de website. Mocht u de gewenste onderdelen niet vinden neem dan gerust direct contact op met Rhenoy Onderdelen BV, per mail onderdelen@rhenoy.nl of telefoon 0418 657474.

Approved Green
Het Approved Green concept bevat een breed assortiment technische onderdelen dat zich kenmerkt door de hoge kwaliteit. Het biedt het beste alternatief voor technische onderdelen in de gradaties Gebruikt, Revisie en Nieuw. De keuze voor een onderdeel uit het Approved Green Concept is een keuze voor zekerheid en een basis voor voordelige Mobiliteit. Naast Motoren, Transmissies, Turbo’s en Dieseltechniek vind je ook onderdelen als Stuurhuizen, Stuurpompen, Aircopompen en Elektronica. Approved Green is een Europees concept dat voornamelijk gebruikt wordt door dealerbedrijven onafhankelijke autobedrijven om hun klanten een goedkoper alternatief te bieden. Een netwerk van wederverkopers vertegenwoordigt in iedere land het concept. OnderdelenDirect heeft als enige website de mogelijkheid om onderdelen uit het Approved Green concept aan te bieden. Als onderdeel of in een compleet uitgevoerde reparatie van TSC Green. OnderdelenDirect maakt het verschil: wij gaan verder!

TSC Green
Technisch Service Centrum Green is ontstaan door de vraag vanuit de Leasemaatschappijen en Fleetowners om alternatieve reparaties uit te voeren aan hun wagenpark. Voornamelijk grote, complexe reparaties en het vervangen van de grote componenten zoals motoren, versnellingsbakken, turbo’s en dieseltechniek zijn de meest voorkomende projecten. In de loop der jaren zijn ook autobedrijven steeds meer gebruik gaan maken van onze specialismes. OnderdelenDirect ziet het monteren van de bij hen aangekochte onderdelen als extra service en de specialisten van TSC Green zijn uitermate geschikt om dit uit te voeren. Een team van eerste monteurs staat klaar om de onderdelen voor u te monteren. Moet er een grote technische reparatie of vervanging van grote componenten aan uw auto gebeuren neem dan ook contact met ons op. Door de opties van nieuwe, gereviseerde en gebruikte onderdelen te combineren met de  jarenlange ervaring van onze monteurs bieden wij een passen oplossing, zowel in kwaliteit als in prijs.