Onderdeel retourneren

Onderdeel retourneren?

U heeft het recht om bestelde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren, tenzij deze artikelen op uw verzoek of met uw toestemming zijn gefabriceerd of bewerkt. Het onderdeel dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Na ontvangst van uw zending wordt deze gecontroleerd. Als we een onderdeel retour ontvangen dat is beschadigd of gemonteerd is geweest dan wordt dat niet gecrediteerd. We verzoeken u geen plakband of viltstift o.i.d. op de verpakking aan te brengen. Indien de verpakking is beschadigd wordt 15% van de verkoopprijs in rekening gebracht. Daarom raden wij u aan het onderdeel in een extra verpakking terug te sturen. Als u het artikel in een beschadigde verpakking krijgt bezorgd is het verstandig om dit via ons berichtensysteem te melden.

Als het onderdeel geaccepteerd kan worden ontvangt u binnen 7 werkdagen uw geld terug.

Om een auto-onderdeel te kunnen retourneren dient u eerst in te loggen. Vervolgens kiest u voor Retouren aanmelden in het Mijn account menu. Hier vult u uw ordernummer en artikelnummer in, en desgewenst een toelichting (dit is niet verplicht). Vervolgens verstuurt u de gegevens, waarna wij de ontvangst bevestigen en u nadere instructies voor de verzending geven.